tirsdag 22. mai 2012

En fantastisk dag!

Sommeren er her!  -får vi håpe...  Dette har i alle fall vært en vidunderlig dag!  Herlige, yre elever på jobb, grillings i solsteika og lystbetont hagearbeid. I skrivende stund er det faktisk hele 25 grader ute i skyggen! Jeg får alltid så mange ideer og mye pågangsmot på slike dager... ikke at jeg får satt så mange av dem ut i live, men det er flott å drømme seg litt bort!

Helga som var, var som nevnt arbeidshelg på hytta. Både mannen og jeg hadde fri fredag, så vi dro avgårde relativt tidlig (på en fridag), og var framme ved 12.30 tida.  Vi ommøblerte overskapene forrige gang vi var der, så nå kunne vi gå i gang med maling, og "ny" vegg.  Vi valgte som sagt å fjerne overskapene på langveggene og kun ha skap på kortveggene.  Langveggen med vinduer ønsket vi å gjøre litt spesiell, vi spikret opp rupanel som jeg hadde beiset på forhånd. Kjøkkenet fikk med en gang et litt røffere preg...-og gjenspeiler litt fargene utendørs. Hytta vår er satt inn med jernvitrol, noe som er gjort en gang for alle, og veggene forandrer faktisk litt farge ift vær og vind, og blir finere og finere for hvert år som går.
Aller først ble veggen malt hvit, slik at ikke den grønne fargen skinner igjennom panelet, det kan jo hende at plankene kryper litt.

Vi valgte også å tette over skapene, sånn at vi slipper den vaskejobben. Og på den ene veggen, ble det akkurat plass til to små hyller.





Hele kjøkkenet, tak og vegger, fikk to strøk med hvitmaling. På søndag kunne vi endelig montere den nye, nette ventilatoren. 


Det mangler litt lister rundt det nærmeste vinduet, men de kommer neste helg.
Vi ble ganske fornøyd med resultatet!  Gardiner og forheng (under benken) kommer også etter hvert!

Ha en fortsatt fin, varm vårkveld:-)

Adile





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar